Kaatje is geopend op 27 oktober 2011 als zusje van Jannekee women fashion, die al meer dan 20 jaar in Dronten is gevestigd. Van oorsprong is Jannie gestart met een kadorie winkel waar ze glas, keramiek en kunstnijverheid verkocht. Daar kwam heel stilletjes de mode om de hoek kijken. Waar het allemaal om begon met een een paar truien, is na een paar jaar de hele winkel omgezet naar mode. Het bloed kroop waar het niet gaan kon, gezien Jannie vanaf haar vroege jeugd in een modezaak heeft gewerkt. Kinder- en herenkleding zijn ook nog even voorbij gekomen, maar mode voor de vrouw werd als leukste uitdaging gezien. Na drie verbouwingen is Jannekee op 27 augustus 2011 heropent met een nieuwe zaak die er uit springt: simply ,shiny maar vooral styly.

Meubelen die 20 jaar geleden in Kadorie Jannekee stonden, zijn nu in een nieuw jasje terug te vinden bij Kaatje. Bij Kaatje hebben we veel meer ruimte voor accessoires en zijn de kadootjes die we allemaal zo misten weer terug!

Kom snel langs om je nieuwe mode, kadootjes en woonaccessoires te kopen want dan kunnen we hopelijk over 20 jaar een leuke geschiedenis over Kaatje vertellen...